Άφιξη στο αεροδρόμιο El Arish Αιγύπτου C-130 με φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για άμαχους της Γάζας Υποδοχή από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Αίγυπτο

 Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2023

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την άφιξη στην Αίγυπτο του φορτίου της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους αμάχους της Γάζας (06.11.2023)

Η ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για τους αμάχους της Λωρίδας της Γάζας κατέφθασε σήμερα με αεροσκάφος C-130 στο αεροδρόμιο El Arish της Αιγύπτου.

Το φορτίο της βοήθειας που συγκεντρώθηκε με μέριμνα των Υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας και το οποίο περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό, υποδέχθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο El Arish ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο.

Το Υπουργείο Εξωτερικών μεριμνά, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αιγυπτιακές Αρχές, για την ταχύτερη δυνατή μεταφορά της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Άφιξη στο αεροδρόμιο El Arish Αιγύπτου C-130 με φορτίο

🇬🇷

ανθρωπιστικής βοήθειας για άμαχους της Γάζας Υποδοχή από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Αίγυπτο Η βοήθεια περιλαμβάνει φαρμακευτικό & ιατρικό υλικό που συγκεντρώθηκε με μέριμνα των Υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ