Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με μέλη οικογενειών ισραηλινών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΟΜΗΡΩΝ

Προεδρικό Μέγαρο, 6.11.2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε μέλη οικογενειών Ισραηλινών ομήρων, οι οποίοι απήχθησαν από τη Hamas στις 7 Οκτωβρίου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αλληλεγγύη της, τόσο τη δική της όσο και του ελληνικού λαού, για τις δύσκολες στιγμές που διέρχονται οι οικογένειες των ομήρων, υπογραμμίζοντας ότι η απαγωγή αμάχων συνιστά ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα πολέμου, οι δράστες του οποίου οφείλουν να λογοδοτήσουν. Επεσήμανε, επίσης, ότι η Ελλάδα στηρίζει κάθε διεθνή προσπάθεια για την άμεση απελευθέρωση του συνόλου των ομήρων, καθώς και για την αποκατάσταση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, εθνικότητας και θρησκείας.

Τα μέλη των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων ευχαρίστησαν την Πρόεδρο για την αμέριστη συμπαράσταση της χώρας μας, τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να ασκήσει τη μέγιστη διεθνή πίεση στη Hamas, με στόχο την ταχεία και ασφαλή επιστροφή των ομήρων στις οικογένειές τους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ