“Είναι ανάγκη να πληρωθούν οι κενές θέσεις. Είναι ανάγκη να δοθούν μισθοί αξιοπρέπειας. Είναι ανάγκη να φύγουν τα κόμματα από τις διοικήσεις των νοσοκομείων – το ΑΣΕΠ θα αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει”-Ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στα social media

01.11.2023

Στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Με τους εργαζόμενους, με τη διοίκηση, με τους συγγενείς των ασθενών. Με μία φωνή λένε: «Τα νοσοκομεία καταρρέουν».

Αν μένει όρθιο το σύστημα Υγείας είναι χάρη στην υπερπροσπάθεια των ηρώων της καθημερινότητας – του υποαμειβόμενου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Είναι ανάγκη να πληρωθούν οι κενές θέσεις. Είναι ανάγκη να δοθούν μισθοί αξιοπρέπειας. Είναι ανάγκη να φύγουν τα κόμματα από τις διοικήσεις των νοσοκομείων – το ΑΣΕΠ θα αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει.

Είπα στους εργαζόμενους ότι είμαι 1000% δίπλα τους. Δεν είναι σχήμα λόγου. Να γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό τους.

Previous article
Next article
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ