ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Θάσος, 18.10.2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την 111η επέτειο από την απελευθέρωση του νησιού.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο των Πεσόντων και την παρέλαση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από 111 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου 1912, το πολεμικό μας ναυτικό απελευθέρωσε την Θάσο από τον οθωμανικό ζυγό και η χώρα μας έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την εθνική ολοκλήρωση. Τιμάμε σήμερα τους προγόνους μας, που διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα της ελευθερίας στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς και αγωνίστηκαν με θυσίες και στερήσεις για την ενσωμάτωση της νήσου στη μητέρα πατρίδα. Το παράδειγμά τους θα μας εμπνέει πάντα και θα μας εμψυχώνει».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ