Επιχειρήσεις από τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση δικτύων και τον καθαρισμό ποταμών

28-9-2023

Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση δικτύων και τον καθαρισμό ποταμών

Μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά κι από το πρώτο φως της ημέρας, προκειμένου να αποκαταστήσουν την πρόσβαση στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Μαγνησίας και ειδικότερα της πόλης του Βόλου. Παράλληλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν σε όλες τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, σε σημεία όπου υπάρχει μεγαλύτερη επικινδυνότητα αλλά και δυνατότητα πρόσβασης, με αποκατάσταση βατότητας, ενίσχυση αναχωμάτων και καθαρισμό γεφυρών από φερτά υλικά, προκειμένου να αποσυμφορηθούν ρέματα και χείμαρροι.

«Η Θεσσαλία δοκιμάζεται και πάλι. Αυτό που έγινε τόσο έντονα μέσα σε τόσο μικρό διάστημα είναι αδιανόητο. Από το απόγευμα της Τετάρτης και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας δώσαμε τη μάχη μαζί με τους χειριστές των μηχανημάτων έργων, τους εργαζόμενους στα λατομεία, τους οδηγούς των φορτηγών που μετέφεραν αδρανή υλικά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Στρατό με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε σειρά ζητημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία. Συνεχίζουμε με αφοσίωση στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ