Απεγκλωβισμούς από την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών και την Ζ’ ΜΑΚ στην περιοχή του Βόλου και από εργασίες μηχανημάτων μηχανικού στον Βόλο κατά τη διάρκεια της νύχτας

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Yλικό από την περιοχή του Βόλου, οι πεζοναύτες της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και οι βατραχάνθρωποι της Ζ’ ΜΑΚ σε ετοιμότητα επέμβασης και διάνοιξη περιφερειακής οδού από τα μηχανήματα μηχανικού του 32 ΛΜΧ.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ