ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ – της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Dragan Vuković, της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας Paulo Roberto Caminha de Castilhos França, του Βασιλείου της Δανίας Per Fabricius Andersen και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Andreas Kindl

ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ

Προεδρικό Μέγαρο, 27.9.2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε, διαδοχικά, τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Dragan Vuković, της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας Paulo Roberto Caminha de Castilhos França, του Βασιλείου της Δανίας Per Fabricius Andersen και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Andreas Kindl.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν η Γενική Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Αλίκη Χατζή, και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Τερέζα Αγγελάτου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ