Στιγμές από το κόκκινο χαλί στα #CNMISustainableFashionAwards 2023 με μερικούς από τους εκλεκτούς καλεσμένους. Τα #SFAwards έλαβαν χώρα στην επιβλητική τοποθεσία του Teatro alla Scala στο Μιλάνο, μια ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των επιτευγμάτων στις βιώσιμες πρακτικές στη βιομηχανία της μόδας – Μια ματιά στην υπαίθρια σκηνή στην Piazza della Scala στο Μιλάνο

Το στήσιμο σε εξωτερικούς χώρους, διακοσμημένο δημιουργικά από τον @villaeugenie , συνδύασε το συναίσθημα και τη μαγεία με μια κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση. Η πλατεία διακοσμήθηκε με παλιά σκηνικά, αυτή η μετατροπή των αντικειμένων σε διακοσμητικά στοιχεία γίνεται μια γιορτή της παραστατικής τέχνης, στην οποία το παρελθόν και το παρόν εναρμονίζονται και οι επισκέπτες καλούνται να βυθιστούν στη μαγεία, να αγκαλιάσουν ένα βιώσιμο μέλλον και να δημιουργήσουν μια αίσθηση κοινότητας. Ο στόχος εδώ είναι να εμπλουτιστούν όμορφες ιστορίες μέσα από εκδηλώσεις που εστιάζουν σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Η επαναχρησιμοποίηση παλαιών θεατρικών σκηνικών είναι επίσης μια νύξη για βιωσιμότητα, καθώς η ανάμνηση ενός γεγονότος πρέπει να είναι το μόνο αποτύπωμα που παραμένει.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ