Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου Γιώργου Καρανικα, ο οποίος συνοδευόταν απο την Αντιπροσωπεία ΕΣΕΕ

Αθήνα, 21.9.23

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ. Γιώργου Καρανικα, ο οποίος συνοδευόταν απο την Αντιπροσωπεία ΕΣΕΕ. Σκοπός της συνάντησης να συζητηθούν και να υλοποιηθούν κοινές δράσεις μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΕΣΕΕ με στόχο την ανάδειξη και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και της οικονομίας, ζητήματα άμεσα συνυφασμένα με τον Τουρισμό με μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως το όραμα του Υπουργείου Τουρισμού για αυτή την τετραετία είναι ένας ισχυρός και ανταγωνιστικός τουρισμός, σε έναν από τους σημαντικοτερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομιας ενώ παράλληλα ο κ. Καρανίκας, συμφώνησε σε μια κοινη προσπάθεια αγαστής συνεργασίας Εμπορίου και Τουρισμού, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου που θα καταστήσει το τουριστικό προϊόν ελκυστικό και ανταγωνιστικο όχι μόνο στις τοπικές αλλά και παγκόσμιες αγορές.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ