ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ – του Βασιλείου της Ταϊλάνδης Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, της Δημοκρατίας της Αυστρίας Gerda Vogl, της Γαλλικής Δημοκρατίας Laurence Auer και του Βασιλείου του Βελγίου Marc Calcoen

ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ

Προεδρικό Μέγαρο, 20.9.2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, του Βασιλείου της Ταϊλάνδης Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, της Δημοκρατίας της Αυστρίας Gerda Vogl, της Γαλλικής Δημοκρατίας Laurence Auer και του Βασιλείου του Βελγίου Marc Calcoen.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν η Γενική Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Αλίκη Χατζή και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Τερέζα Αγγελάτου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ