Δήμος Σύρου-Ερμούπολης – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – BLOGGERS

Σύρος, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, φιλοξενήθηκαν στο νησί μας για πέντε ημέρες οι δημοσιογράφοι – bloggers Εric Vancleynenbreugel και France Gavroy, τους οποίους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο λιμάνι της Σύρου, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας, ο κ. Κουταβάς τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή της την Προϊστάμενη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Κυριακή Μπουλασίδου, την MTC Group, την Hermoupolis Heritage, το Gaviotis Travel, το ξενοδοχείο Ρέμβη και τα εστιατόρια Περι τίνος, Στην Ιθάκη του Αή, Συριανή Κουζίνα, τα Γιάννενα, το Πέτρινο, ο Κοντός στου Ραφογιάννη, το Τσιπουράδικο της Μυρσίνης, το Μικράκι που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά των Κάτω Χωρών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ