Στην 87η ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης – Συναντήθηκε με το δ.σ. της ΔΕΘ-HELEXPO

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

Με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψή του στην 87η ΔΕΘ. Η διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για την πρωτοβουλία της να διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της φετινής διοργάνωσης υπέρ των πληγέντων σε Θεσσαλία και Έβρο, με ελάχιστο ποσό τα 100.000 ευρώ.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν επίσης τα μεγέθη της 87ης ΔΕΘ και οι διεθνείς της συμμετοχές, ενώ αναλύθηκε διεξοδικά το έργο της ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ