ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο εκπληκτικός Μιχαλεντζάκης! Kαταπληκτικό αγώνα έκανε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στην κούρσα της μίας ανάσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μάντσεστερ και επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου μετά από τέσσερα χρόνια στο αγώνισμα αυτό.

Αύγουστος 4, 2023

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε ο τελικός των 50μ ελεύθερο S8 των ανδρών και ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αγωνίστηκε στην 4η διαδρομή ως ο ταχύτερος των προκριματικών και με επίδοση 27.01 κατάφερε να επικρατήσει επί του Νόα Τζαφ (ΗΠΑ) που είχε ένα μικρό προβάδισμα στην αρχή της κούρσας αλλά τελικά τερμάτισε σε 27.14. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, Γκάμπριελ Σίλβα ντε Σούζα (Βραζιλία), με 27.32. Στον περσινό τελικό ο Μιχαλεντζάκης ήταν δεύτερος και η σημερινή του νίκη σημάνει την επιστροφή του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά το χρυσό το 2019 στο παγκόσμιο του Λονδίνου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ