Συνάντηση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο

Συνάντηση με  τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο είχε την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από μέλη της επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, με κυριότερα αυτά της παραβατικότητας και της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε γνώστης των προβλημάτων, ενώ επέδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για την επίλυσή τους και δεσμεύτηκε για αύξηση των επιχειρησιακών δράσεων. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αχαρνών εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ δήλωσε :

«Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε σε αύξηση των επιχειρησιακών δράσεων, της αστυνόμευσης και των ελέγχων στην πόλη μας και μας διαβεβαίωσε πως θα ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή μας. Η προσπάθεια για διεκδίκηση αυτών που μας αξίζουν και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή νας είναι αδιαπραγμάτευτη. Και η Πολιτεία ελπίζουμε με πράξεις να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του στόχου για την καθημερινότητα δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ