Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα τα γυρίσματα της τηλεταινίας “A big heartwarming Greek romance”

Σύρος, 30 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα τα γυρίσματα της τηλεταινίας “A big heartwarming Greek romance” από την εταιρεία παραγωγής 576 Digital, που θα προβληθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του αμερικάνικου δικτύου της Hallmark Channel με 85 εκ. συνδρομητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Λιμεναρχείο Σύρου, την Αστυνομία, την Seajets, τον κ. Βαγγέλη Περρή, το πρακτορείο Gaviotis Travel, τα Taxi Σύρου, την Aegean Homes-Foskolos, την Francy’s Syros Catering, το Barrio, το Siesta, το Ελληνικόν Μπιστρό, το Seariani, το Espiritu bar, τα “Σουβλάκια ο Πολίτης”, τα ξενοδοχεία: DiMare, Syros Inn, Aegean Paradiso, Hermes Hotel και Σύρου Μέλαθρον, την “Σοφία της Παράδοσης” και ιδιαίτερα το σύνολο των κατοίκων, επιχειρηματιών κι επισκεπτών του κέντρου της Ερμούπολης για τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η συγκεκριμένη παραγωγή πρόκειται να αποτελέσει τεράστια προβολή για το νησί μας και να “ξεκλειδώσει” για τον τόπο μας ακόμα μια νέα τουριστική αγορά.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ