Νεότερη αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα αναβάθμισης του Εμπορικού Κέντρου της πόλης

Μαρούσι, 2 Ιουνίου 2023

Νεότερη αυτοψία πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου,  την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης προκειμένου να εποπτεύσει τα έργα αναβάθμισής του, που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση διαφόρων στοιχείων αστικού εξοπλισμού όπως παγκάκια, στύλους φωτιστικών στοιχείων, εμπόδια στάθμευσης, καλαθάκια απορριμμάτων, αντικατάσταση υαλοπινάκων κ.α.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Κάββαλο, τον Γιάννη Νικολαράκο και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που αφορούν στον εξωραϊσμό του Ιστορικού Κέντρου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με καταστηματάρχες και πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες αναβάθμισης των εμπορικών πεζοδρόμων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Το Μαρούσι μας καθημερινά ομορφαίνει. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις. Υλοποιούμε το Πρόγραμμά μας με σταθερούς ρυθμούς και με στοχευμένες ενέργειες παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Ειδικότερα το Εμπορικό μας Κέντρο σιγά σιγά μεταμορφώνεται και σκοπός μας είναι να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη. Σε συνδυασμό με την ανακαίνιση των πολιτιστικών μας υποδομών και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, το Ιστορικό Κέντρο αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό για όλη την οικογένεια».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ