ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ CRYSTAL WATER ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Σύρος, 31 Μαΐου 2023

Τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, οι εκπρόσωποι της Κατασκευαστικής – Επενδυτικής Εταιρείας Crystal Water S.A. κ.κ. Θεοδώρα Ηλίεβα και Φαίη Αναγνωστοπούλου και οι Κινέζοι μέτοχοι και επενδυτές κ.κ. Lu Fu και Hanley Zhang, προκειμένου να συζητήσουν για τα νέα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας.

Η Crystal Water S.A. ήδη δραστηριοποιείται στο νησί μας τα τελευταία 10 έτη, έχοντας προχωρήσει σε επενδύσεις 3,5 εκ. ευρώ στην περιοχή του Μ. Γιαλού, ένα ποσοστό των οποίων έχει διατεθεί στην κατασκευή κατοικιών. Τα επόμενα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση των επενδύσεων σε 15 εκ. ευρώ για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στην ίδια περιοχή, το οποίο φιλοδοξούν να καταστεί το καλύτερο του νησιού.

Ο κ. Λειβαδάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Σύρου για το συγκεκριμένο εγχείρημα, επισημαίνοντας πόσο σημαντικές είναι οι επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς για την τοπική μας κοινωνία, δεδομένου ότι δημιουργούν πολλαπλά οφέλη, διανοίγοντας νέες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές και αναβαθμίζοντας το τουριστικό μας προϊόν.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ