Σε 174 χώρες η τηλεοπτική μετάδοση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου

Εντυπωσιακό ρεκόρ για την διοργάνωση, τη δεύτερη μόλις χρονιά από την αναβίωσή της – ΕΡΤ/Ertflix στη ζωντανή μετάδοση, Αlpha TV και Eurosport τις ανασκοπήσεις

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας θα έχει και φέτος παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη, με τις εικόνες της χώρας μας και του αγώνα να προβάλλονται και στις πέντε ηπείρους.

Περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια έχουν εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece που έχει συστήσει για την υλοποίηση της ιδέας της αναβίωσης του Γύρου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Και οι πέντε αγωνιστικές ημέρες από τις 2 Μαϊου, οπότε και ξεκινάει η διοργάνωση στο Ηράκλειο, μέχρι και τις 6 Μαϊου οπότε και ολοκληρώνονται τα ετάπ, η εικόνα της Ελλάδας και των υπέροχων διαδρομών της θα μεταδοθεί σε 174 χώρες

  • 40 από την Ευρώπη
  • 70 από την Αφρική
  • 42 από την Ασία
  • 20 από την Αμερική και
  • 2 από την Ωκεανία

αριθμοί που αποτελούν – εντυπωσιακό – ρεκόρ για τη διοργάνωση!

Το έμπειρο τηλεοπτικό συνεργείο που έχει αναλάβει την παραγωγή (και το οποίο καλύπτει αγώνες της UCI), θα χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία, που θα εφαρμοστεί και στην αντίστοιχη παραγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον επόμενο Αύγουστο στη Γλασκώβη.

Παράλληλα, η ΕΡΤ μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX θα μεταδίδει σε περιγραφή του δημοσιογράφου Άγγελου Σταθακόπουλου θα μεταδίδει ζωντανά 1,5 ώρα από κάθε ετάπ, ενώ ο TV partner της διοργάνωσης, Alpha Tv θα δείχνει κάθε βράδυ στις 12 την ανασκόπηση κάθε ετάπ για 24 λεπτά και θα μεταδώσει τη συνολική ανασκόπηση όταν ολοκληρωθεί ο Γύρος.

Το κανάλι του Eurosport θα μεταδώσει 6 επαναλήψεις, των 54 λεπτών με εκτενείς αναφορές και σχετικά ρεπορτάζ, αφού τελειώσει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι αναλυτικές ώρες του Live προγράμματος του Ertflix.

Ωριαίο Πρόγραμμα – Σημεία εκκινήσεων και τερματισμών

Karteros Beach Sports Center (Ηράκλειο)

Πρόλογος (Ατομική Χρονομέτρηση): 10:30 – 11:45

Απονομές Προλόγου – Παρουσίαση Ομάδων 12:30 – 13:30

1ο ετάπ

Ηράκλειο (Αρχαιολογικό Μουσείο)

Εκκίνηση: 11:00

Ηράκλειο (Λιμάνι)

Τερματισμός: 15:45 – 16:30

2ο ετάπ

Μυκήνες (Silo Art Factory)

Εκκίνηση: 12:30

Καλαμάτα (Pharae Palace Hotel)

Τερματισμός: 16:45 – 17:15

3ο ετάπ

Costa Navarino

Εκκίνηση: 11:30

Kυπαρισσία (Κεντρική Πλατεία)

Τερματισμός15:15 – 15:45

4ο ετάπ

Costa Navarino

Εκκίνηση: 09:30

Αρχαία Ολυμπία (Δημαρχείο)

Τερματισμός : 12:50 – 13:20

*Οι ώρες των τερματισμων είναι εκτιμώμενες ώρες άφιξης

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ