Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κοσμοπολίτικο UPPERHOUSE, η “γιορτή” του modeling, το 14o MODELS & INFLUENCERS AWARDS, από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ του Γιώργου Κουτούλια

Η “γιορτή” του modeling το 14o MODELS & INFLUENCERS AWARDS πλήρως ανανεωμένο, μας υποδέχθηκε με την αφρόκρεμα του Ελληνικού modeling και προσθέτοντας την κατηγορία INFLUENCERS και μας ταξίδεψε νοητά στο σύγχρονο κόσμο του modeling και των Influencers.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ