ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ “ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ” στη κορυφή των charts

 «ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναρωτιέται «Ποιος Τυχερός» στο νέο του εκρηκτικό τραγούδι!

Στη μεγάλη sold out συναυλία που έκανε στο Κατράκειο στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη για τους χιλιάδες fan που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο της Νίκαιας: εκεί ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Ποιος Τυχερός», σε μουσική, όπως πάντα, δική του και την υπογραφή της σπουδαίας Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους.

Η υποδοχή του κοινού ήταν από το πρώτο άκουσμα ενθουσιώδης!

Το video clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, που συνοδεύει το «Ποιος Τυχερός» είναι ντυμένο με πλάνα από εκείνη τη μαγική βραδιά, που οι θεατές σήκωσαν αυθόρμητα τα κινητά για να απαθανατίσουν τη γέννηση ενός instant hit. Και περιλαμβάνει και το ζεστό χειροκρότημα του τέλους -σπάνια ένα τραγούδι έχει την τύχη να πρωτοακούγεται μέσα σε τόσο ιδανικές συνθήκες.

 Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη «Ποιος Τυχερός» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ «ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ» ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ COBALT MUSIC:

image005.jpg

 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ