Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός για κλοπή οχήματος και απείθεια

Αναζητείται και έτερος δράστης.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 21-11-2022 στο Παλαιό Φάληρο, ανήλικος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για κλοπή, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των ταυτοτήτων.

Οι αστυνομικοί κρίνοντας ύποπτο αυτοκίνητο, που κινούταν στο Παλαιό Φάληρο, με δύο επιβαίνοντες, τους κάλεσαν σε έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν και τους καλούσαν διαρκώς να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο.

Έπειτα, ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, αποδείχθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την περιοχή της Βάρκιζας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανήλικο δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αντικείμενο που είχε αφαιρεθεί από το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σε βάρος του συλληφθέντα ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του έτερου δράστη συνεχίζεται.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ