Συνελήφθησαν δύο 18χρονοι ημεδαποί και ανήλικος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής από διαμέρισμα στο Μαρούσι-Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός που προσπάθησε να πετύχει στις θεωρητικές εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης με τη χρήση αθέμιτων τεχνικών μέσων-Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί που αφαιρούσαν συστηματικά καταλύτες από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας σε περιοχές των Βορειοανατολικής Αττικής

Συνελήφθησαν δύο 18χρονοι ημεδαποί και ανήλικος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής από διαμέρισμα στο Μαρούσι

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 19-11-2022 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο 18χρονοι ημεδαποί και ανήλικος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από οικία.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 19-11-2022 οι κατηγορούμενοι εισήλθαν σε πολυκατοικία και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν.

Κατόπιν αναζητήσεων, απογευματινές ώρες της 19-11-2022, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν άτομα, τα οποία ταίριαζαν στην περιγραφή που έδωσαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για τους δράστες. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω απόπειρας διάρρηξης-κλοπής.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν (4) πλαστικοποιημένες κάρτες, που χρησιμοποιούνται ως διαρρηκτικά εργαλεία για διάνοιξη μη ασφαλισμένων θυρών.

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές, κατά το παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός που προσπάθησε να πετύχει στις θεωρητικές εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης με τη χρήση αθέμιτων τεχνικών μέσων

Αναζητείται ο συνεργός του, από τον οποίο προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, πρωινές ώρες της 18-11-2022, 41χρονος αλλοδαπός για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατά συναυτουργία. Αναζητείται ο συνεργός του (δάσκαλος της Σχολής στην οποία είχε απευθυνθεί).

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 18-11-2022, στο πλαίσιο διεξαγωγής επίσημων εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ο κατηγορούμενος κατελήφθη από εξεταστή να φέρει πάνω του τεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να λάβει βοήθεια στις εξετάσεις.

Ανωτέρω αστυνομικοί προσήλθαν στο εξεταστικό κέντρο, οδήγησαν τον 41χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου και συνελήφθη.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • ακουστικό, τύπου ψείρα, που είχε στο αυτί του
  • ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα SIM
  • κινητό τηλέφωνο, που είχε τυλιγμένο στο πόδι του
  • ρολόι χειρός, με ενσωματωμένη κάμερα

Κατά το παρελθόν έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του συνεργού του, για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί που αφαιρούσαν συστηματικά καταλύτες από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας σε περιοχές των Βορειοανατολικής Αττικής

Εξιχνιάστηκαν -7- περιπτώσεις

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 21-11-2022 στην Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 3 ημεδαποί (23, 19 και 17 ετών) για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 21-11-2022, οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από αυτοκίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο άτομο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναζητούσαν αδιάκοπα το εν λόγω αυτοκίνητο στις γύρω περιοχές, ώσπου το εντόπισαν στην περιοχή του Αμαρουσίου με επιβαίνοντες τους κατηγορούμενους. Ακολούθως, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθησαν.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -6- περιπτώσεις αφαίρεσης-κλοπής καταλυτών από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας που έχουν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2022, στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης και του Αμαρουσίου.

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ