Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση των δομών Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2022

Χαιρετισμό στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιείται σήμερα στο Βόλο απηύθυνε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης στο χαιρετισμό του υπογράμμισε τον ρόλο-κλειδί της τοπικής αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζοντάς την ως «πυλώνα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» και τόνισε ότι προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η ενίσχυση των δομών Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, ανακοίνωσε ότι για να ενισχυθεί το σύστημα Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη βάση του τρίπτυχου πρόληψη-προετοιμασία/ετοιμότητα-ανθεκτικότητα, «με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα ‘ΑΙΓΙΣ’ προβλέπεται να δοθούν πάνω από 130 εκατ. ευρώ προς τους Δήμους για προμήθεια μηχανημάτων έργου και άλλου εξοπλισμού».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ