Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, συμμετείχε και φέτος στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την εποχική γρίπη

Εμβολιασμός για την εποχική γρίπη

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, συμμετείχε και φέτος στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την εποχική γρίπη.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Στέλιος Λουκίδης και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου Παρασκευή Κατσαούνου και Νικολέττα Ροβίνα ευχαρίστησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπενθύμισαν, για άλλη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης.

Στον εμβολιασμό έλαβαν μέρος, προαιρετικά, και υπάλληλοι της Προεδρίας.

📸Τheodore Manolopoulos / Official Photographer of the Presidency of Hellenic Republic
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ