Στιγμές των εγκαινίων του 2ου 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐜 𝐘𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐒𝐡𝐨𝐰 2022 στο Λαύριο στις εγκαταστάσεις της Olympic Marine

Στο 2ο 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐜 𝐘𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐒𝐡𝐨𝐰 που διοργανώνεται στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση, συμμετέχουν περισσότεροι από 80 εκθέτες, ενώ η μοναδικότητα της έκθεσης έγκειται στο γεγονός ότι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πάνω από 100 σκάφη που θα βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον, μέσα στο νερό.

Στα σημερινά εγκαίνια παραβρέθηκαν:

• ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης

• ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς

• ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

• η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

• οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Κατερίνα Μονογιού

• ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Γιώργος Αλεξανδράκης

• ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος

• ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης

• η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου

Το 2ο Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ