Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-Μεγάλη διεθνής διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες στο Αργοστόλι, με την συμμετοχή 29 χωρών

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων ΝήσωνΜεγάλη διεθνής διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες στο Αργοστόλι, με την συμμετοχή 29 χωρών

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Εργαζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, με συνοχή και αλληλεγγύη. Ενισχύουμε την Κεφαλονιά ως αθλητικό προορισμό”

Στην Κεφαλονιά χτύπησε η καρδιά του παγκοσμίου Para Table Tennis αφού για πρώτη φορά στη χώρα μας διοργανώθηκε ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας τουρνουά, μια μεγάλη διεθνής διοργάνωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. 

Το ITTF Fa20 Greek Para Open 2022, όπως τιτλοφορείται η διοργάνωση που βρίσκεται στο αγωνιστικό καλαντάρι της ParaTableTennis, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” (έδρα του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης) μετατρέποντας το Αργοστόλι σε κέντρο του παγκόσμιου αγωνιστικού ενδιαφέροντος για την επιτραπέζια αντισφαίρισης των ατόμων με αναπηρία, με τις συμμετοχές 155 αθλητών και αθλητριών από 29 χώρες.

Στην συνέντευξη Τύπου και στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Αργοστόλι χαιρετισμό απηύθυνε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου τονίζοντας με ικανοποίηση ότι η Κεφαλονιά εξελίσσεται σε αθλητικό προορισμό παγκοσμίου ενδιαφέροντος και τον χαρακτήρα αυτό θα ενισχύσουν οι αναβαθμίσεις των αθλητικών υποδομών που προετοιμάζει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους Δήμους.

Παράλληλα τόνισε την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε εκδηλώσεις με κοινωνικό χαρακτήρα εκφράζουν το ύφος και το ήθος της πολιτικής της για την ισότητα των δικαιωμάτων και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Εξέφρασε τα συγχαρητήρια και την υποστήριξή της προς όλους τους διοργανωτές, συμμετέχοντες και εθελοντές και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή του Τουρνουά, νυν προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τέως Ομοσπονδιακό, και πρώην Πρωταθλητή Ελλάδας στα άτομα με αναπηρίες Πολυχρόνη Πολίτση.

O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, τόνισε επίσης την σημασία που αποδίδει η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης στα αθλητικά γεγονότα και στις αθλητικέςυποδομές και την αμέριστη υποστήριξη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, το Δήμο Αργοστολίου και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ).

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ