Η έναρξη των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023 στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022, 3-5 Νοεμβρίου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α., συμμετέχουν στην έκθεση δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers,που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Hosted Buyers από 30 αγορές συμμετέχουν ήδη στην ΑΙΤ Expo με στόχο την πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους εκθέτες. Οι Hosted Buyers (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) είναι επιλεγμένες εταιρείες που προωθούν την Ελλάδα σαν προορισμό και επιθυμούν να εντάξουν και άλλους ελληνικούς προορισμούς στα προγράμματά τους ή έχουν στρατηγική επιλογή να εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους και είναι ώριμες να το στηρίξουν.

Τα Β2Β meetings με τους εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 8.500 και πολλά από αυτά θα καταλήξουν άμεσα σε εμπορικές συμφωνίες. Άλλωστε τα αντίστοιχα meetings της περασμένης χρονιάς έκλεισαν με την υπογραφή πολλών επικερδών εμπορικών συμφωνιών που ξεκίνησαν να υλοποιούνται ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η διοργάνωση της έκθεσης έχει προβλέψει ένα πλούσιο πρόγραμμα pre και post tours για τους Hosted Buyers με στόχο να γνωρίσουν την Αθήνα και άλλες κοντινές περιοχές και να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία.

Τιμώμενη Περιφέρεια της έκθεσης είναι η Αττική και Τιμώμενος Δήμος η Ελαφόνησος.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ ενώ έχει και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ