Με επιτυχία και αθρόα προσέλευση σε όλες τις δρομικές κατηγορίες, πραγματοποιήθηκε ο 10ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος

O Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος διοργανώνεται στο πλαίσιο των Τροφωνίων, από τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων.

Σκοπός του δρομικού δρώμενου είναι η αύξηση της συμμετοχής των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού κάλους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συμμετείχε στις διαδικασίες εκκίνησης του ημιμαραθώνιου και στην τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Λεβαδέων, την διοίκηση και τους εθελοντές του ΑΚΟΛ, αλλά φυσικά και το σύνολο των συμμετεχόντων αθλητών, δήλωσε ότι ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος αποτελεί πια αθλητικό και πολιτιστικό θεσμό για την Λιβαδειά, καθιερώνοντας τα δρομικά αγωνίσματα στην αθλητική και πολιτιστική συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας. 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ