Συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας-«Σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη της Θεσσαλονίκης η Έκθεση»

Συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας«Σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη της Θεσσαλονίκης η Έκθεση»

«Ήμασταν πάντα στο πλευρό της Έκθεσης» σημείωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 86η ΔΕΘ.

Χαρακτήρισε μάλιστα την Έκθεση σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και θεσμό που αφορά όλη τη χώρα, ενώ αναφερόμενος στο έργο της ανάπλασης τόνισε πως έχει γίνει αξιόλογη δουλειά. Σημείωσε δε πως μέλημα κυρίαρχο είναι να δημιουργηθεί ένας πόλος καθημερινής ψυχαγωγίας και δημόσιου χώρου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας της ΔΕΘ, τονίζοντας πως οι τιμώμενες χώρες έχουν δώσει μια νέα πνοή στην Έκθεση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου, ενώ μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, παρουσίασαν και τα σημαντικά μεγέθη της 86ης ΔΕΘ.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στα περίπτερα της φετινής διοργάνωσης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ