Ακόμα μία τεράστια επιτυχία στην πλούσια καριέρα της πρόσθεσε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι και κράτησε για ακόμα μία φορά ψηλά την Ελλάδα

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η Μαρία Πρεβολαράκη

Η 31χρονη πρωταθλήτρια στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε την Λουσία Γιαμιλέθ Γέπεζ Γκουζμάν από το Εκουαδόρ και χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά για να φτάσει σε μία τεράστια νίκη.

Αρχικά η νεαρή αντίπαλός της την αιφνιδίασε και κατάφερε στα πρώτα δευτερόλεπτα να προηγηθεί 4-0. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Μαρία Πρεβολαράκη, καθώς «κλείδωσε» την 21χρονη και με συνεχόμενους πόντους έφτασε στο 14-4, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με τεχνική υπεροχή και το ρολόι να δείχνει 4.16 πριν την ολοκλήρωση του μικρού τελικού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ