Στο πλευρό των ακριτών μας σε Κάσο και Γαύδο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

23 Αυγούστου, 2022

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστοποιείται η υλοποίηση της 3ης αποστολής υγειονομικού κλιμακίου του προγράμματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους κατοίκους των μικρών νησιών, «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, πολυμελές διακλαδικό κινητό κλιμάκιο Στρατιωτικών Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Νοσηλευτών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα επισκεφθεί τη νήσο Κάσο το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, καθώς και τη νήσο Γαύδο στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, για να διενεργήσει προληπτικό ιατρικό έλεγχο στους ακρίτες μας.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, για τη συνέχιση του προγράμματος στήριξης των κατοίκων στα μικρά νησιά, δηλώνει:

«Η ασφάλεια της υγείας των συμπατριωτών μας, ιδιαίτερα στα μικρά μας νησιά, είναι η ασφάλεια της Πατρίδας μας. Με προσήλωση στο στόχο αυτό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα επισκεφθεί τα μικρά νησιά Κάσο και Γαύδο, για να συνδράμει στην υγειονομική τους φροντίδα.

Συνεχίζουμε, αταλάντευτοι στο στόχο μας και στην αποστολή μας, με κάθε μέσο».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ