Τέταρτη η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-Γ / ΡΩΜΗ

Τέταρτη η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα

  13.08.2022 19:23

 Όπως και πέρυσι στη Βουδαπέστη, η Άννα Ντουντουνάκη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό στα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση τώρα 25.83, που είναι η καλύτερη φετινή της.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ντε Βάαρντ (Ολλανδία) με 25.62, τη δεύτερη η Μαρί Βατέλ από τη Γαλλία με 25.33 ενώ νίκησε η Σάρα Σέστρεμ (Σουηδία) με 24.96.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Είναι η δεύτερη καλύτερη κούρσα που έχει κάνει η Ντουντουνάκη στην απόσταση μετά το πανελλήνιο ρεκόρ 25.65.

Στο τέλος τόνισε στην κρατική τηλεόραση ότι «Ξέρω πως για 19 εκατοστά έχασα το μετάλλιο, είμαι ευχαριστημένη όμως με το χρόνο μου σε μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Θα μπορούσα πάντως να κάνω και κάτι καλύτερο. Δεδομένων όμως των συνθηκών είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα. Χθες έκανα τέσσερις κούρσες, ίσως κουράστηκα, δεν ήταν και το καλύτερο. Όλα αυτά σε μια δύσκολη χρονιά με ψυχολογική κούραση. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 100μ.».

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΠΟΠΟΒΙΤΣΙ

Έναν μήνα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο Νταβίντ Ποποβίτσι κατέρριψε ένα από τα εμβληματικότερα παγκόσμια ρεκόρ της κολύμβησης. Ο φοβερός Ρουμάνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο των 100μ. ελεύθερο με χρόνο 46.86 και «διέγραψε» από τα βιβλία το 46.91 που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος Σέζαρ Σιέλο Φίλιο στις 30 Ιουλίου 2009, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε φιλοξενηθεί και τότε στο Foro Italico. 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ