Αήττητος Τεντόγλου με 8,13 μ. και ρεκόρ διοργάνωσης – SEGAS @PRESEGAS: Ο Μίλτος Τεντόγλου διατήρησε το αήττητο της σεζόν στους αγώνες @Diamond_League επικρατώντας και στη διοργάνωση που έγινε στη Σιλεσία με άλμα στα 8,13μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ μίτινγκ #segas #Athletics #werunwejumpwethrow #diamondleague

Αήττητος Τεντόγλου με 8,13 μ. και ρεκόρ διοργάνωσης

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στη Σιλέσια, στο Diamond League του Χόρζοφ, όπου διατήρησε το αήττητο σερί στη σειρά των διαμαντιών με άλμα στα 8,13 μ. (0,6). Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, “ασημένιος” πριν από λίγες ημέρες στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,64 μ., ήταν άκυρος στη δεύτερη και συνέχισε διαδοχικά με 7,94 μ. και 7,97 μ., πριν “προσγειωθεί” στα 8,13 μ., επίδοση που τον ανέβασε στην πρώτη θέση και αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι πραγματοποιεί τον τελευταίο κύκλο αγώνων πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, εκεί όπου θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο. Ο νεαρός άλτης στις 10 του μηνός θα δώσει το παρών στο Diamond League του Μονακό, στην τελευταία του διοργάνωση πριν τους αγώνες του Μονάχου.

Ο Τεντόγλου έχει πετύχει φέτος 8,36 μ. στον ανοιχτό, ενώ έχει 8,55 μ. από τον χειμώνα και τη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Δεύτερος στο μήκος στο σημερινό αγώνα ήταν ο ΜακΚάρτερ από τις ΗΠΑ με 8,09 μ.., ενώ με την ίδια επίδοση ακολούθησαν, οι Μάσο (Κούβα) και Ντέντι που κατέλαβε την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Ο Τεντόγλου έχει επικρατήσει νωρίτερα στη σεζόν στις διοργανώσεις Diamond League του Ραμπάτ (8,27 μ.), του Όσλο (8,10 μ.) και της Στοκχόλμης (8,31 μ.).

“Είχα κάποια τεχνικά θέματα σήμερα, οπότε είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου. Το 8,13μ. δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο ήταν αρκετό για να μου δώσει σήμερα τη νίκη. Μετά το Όρεγκον δεν έκανα άλματα, οπότε ήταν χρήσιμος ο σημερινός αγώνας, επόμενος αγώνας μου είναι στο Μονακό. Θέλω να είμαι έτοιμος να διεκδικήσω το χρυσό στο Μόναχο, καθώς και για το διαμάντι στον τελικό της Ζυρίχης. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από το ασημένιο στο παγκόσμιο, οπότε ελπίζω για το χρυσό στο Μόναχο. Σήμερα εδώ ήταν λίγο χαμηλή για εμένα η θερμοκρασία, καθώς στην Ελλάδα αυτή την εποχή έχει 35 βαθμούς”, είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ