ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου (στο 9ο λεπτό):

Βγαίνει σήμερα η κ.Σπυράκη και υποστηρίζει ότι της έτυχε μια κυβερνοεπίθεση. Τι σχέση έχει η προσπάθεια να ρίξουν μια ιστοσελίδα, με την απόπειρα παγίδευσης με ένα πρόγραμμα Pegasus ή predator του κινητού τηλεφώνου ενός υποψήφιου αρχηγού τότε και προέδρου σήμερα του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Αφού είναι τόσο συχνό το φαινόμενο και συμβαίνει παντού, λέω προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές μόλις ανοίξει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στα τέλη Αυγούστου να πάνε και να ελέγξουν τα κινητά τους. Διότι οι πληροφορίες μου λένε ότι όσοι έχουν πάει, δεν έχουν βρει τίποτα. Ας αφήσουν τα μυθεύματα ο κ. Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου που μαζί με τα παπαγαλάκια που τον στηρίζουν στα media προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι «έλα και το έγινε!»

Όχι δεν συμβαίνει σε πολλούς.

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Αν σήμερα αυτό που συνέβη σε μένα , είχε συμβεί στον κ.Τσίπρα θα είχε γκρεμιστεί η μισή Ελλάδα. Αν είχε συμβεί στον κ.Μητσοτάκη επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, θα είχε συμβεί το ίδιο. Κινούμαι θεσμικά και λέω: η ελληνική Δικαιοσύνη και οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να δείξουν, αν δεν έχουν οι ίδιες το μηχάνημα αυτό που κοστίζει 14 εκατομμύρια ευρώ για να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε, ποιος στην Ελλάδα έχει τέτοια μηχανήματα;

Κάποιοι συνάδελφοι σας υποστηρίζουν όπως διαβάζω ότι μπορεί να είναι εσωκομματικά. Ο ίδιος μηχανισμός παγίδευσης του δικού μου κινητού πήγε λίγους μήνες πριν στον κ.Κουκάκη, που δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας απλός δημοσιογράφος. Ας αφήσει το Μαξίμου τα fake news γιατί η προπαγάνδα υποβάθμισης μέσα από τα φιλικά ΜΜΕ, το μόνο που με κάνουν να πιστεύω είναι ότι υπάρχει μια στρατηγική προσπάθεια να υποτιμηθεί αυτό το κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία.

  • Για τις πολιτικές εξελίξεις (στο 12ο λεπτό)

Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να έχει να επιλέξει μεταξύ της παρέας του κ.Μητσοτάκη και της παρέας του κ.Τσίπρα. Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα ζήσαμε, τον λαϊκισμό.

Σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα του απόλυτου ελιτισμού και των συμφερόντων των λίγων. Αξίζει η Ελλάδα κάτι καλύτερο. Εμείς αρθρώνουνε λόγο αλήθειας και συνέπειας.

  • Για τις συνεργασίες (στο 14ο λεπτό)

Ας ψηφίσει ο λαός. Η προσπάθειά μας δεν έχει ταβάνι. Φιλοδοξούμε να πάρουμε ισχυρή εντολή , να βάλουμε το πρόγραμμα μας κάτω και με ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα και χωρίς τα πρόσωπα που έχουν θίξει τον ελληνικό λαό ηθικά και πολιτικά, η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει πορεία. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με οποιονδήποτε έχει υπονομεύσει το δημόσιο συμφέρον.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ