Ιατρική παρέμβαση μέσω της κινητής ιατρικής μονάδας των Γιατρών του Κόσμου και σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των δράσεων για την υποστήριξη – προστασία και φροντίδα ευπαθών ομάδων πληθυσμού, πραγματοποιούνται παρεμβάσεις με σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας μέσω της κινητής ιατρικής μονάδας των Γιατρών του Κόσμου και σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Η ιατρική παρέμβαση λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα από τις 10:30 έως τις 14:30, στο χώρο στάθμευσης πλησίον της Παναγίας Χαλκέων (άνωθεν της Εγνατίας – Πλατεία Αριστοτέλους) και σκοπός είναι η παροχή υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας σε πληθυσμό που διαβιεί στους δρόμους της πόλης ή σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης. Η παρέμβαση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τους Γιατρούς του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία και μέχρι στιγμής έχουν λάβει ιατρικές υπηρεσίες 103 άτομα.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ