Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος του Μίλτου Τεντόγλου #segas #werunwejumpwethrow #Μίλτο #Τεντόγλου #WCHOregon22

Ο Μίλτος Τεντόγλου το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα) κατέκτησε το πέμπτο του μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση σε διάστημα μόλις πέντε ετών.

Γουάν, Τεντόγλου και Εχάμερ στο βάθρο των νικητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον Photos Angelos Zymaras

Ο Μόλις 24 ετών αθλητής αναδείχθηκε ασημένιος στο μήκος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον με άλμα στα 8,32 μ., σε έναν αγώνα όπου ήταν ο σταθερότερος, ωστόσο ο Κινέζος Γουάν με άλμα στα 8,36 μ. στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια κατάφερε να τον ρίξει στη δεύτερη θέση. Ο Τεντόγλου σε λίγες ημέρες στο Μόναχο θα διεκδικεί να υπερασπιστεί το χρυσό που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο, στη διοργάνωση όπου ξεκίνησαν όλα, ενώ σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, θα επιστρέψει σε Παγκόσμιο ανοιχτού, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη, για να διεκδικήσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο, που λείπει από τη συλλογή του. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι παρέλαβε σήμερα το ασημένιο του μετάλλιο, στην απονομή που έγινε στην αρχή του προγράμματος της τρίτης ημέρας των αγώνων.

photo @angeloszymaras
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ