Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας»

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε αντιπροσωπεία της «Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας», υπό τον Πρόεδρό της Βασίλη Παπαστεργιάδη, συνοδευόμενο από τα μέλη Μαρίνη Πιρπιρή και Παρασκευή Κυρίτση.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν την κυρία Σακελλαροπούλου για τις δραστηριότητές τους, καθώς και για θέματα που απασχολούν την ομογένεια στην Αυστραλία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την εκτίμησή της για το έργο που επιτελεί διαχρονικά η ομογένεια για την προώθηση των σχέσεων της Ελλάδας με την Αυστραλία και για την προβολή της σύγχρονης εικόνας της χώρας μας.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Ιωάννης Χρυσουλάκης.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ