Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στο Κολλέγιο Ανατόλια την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) για να τραγουδήσει για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.  

Η Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, καλωσόρισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ευχαριστώντας την από καρδιάς για την παρουσία της στην εκδήλωση και τη διάθεσή της να στηρίξει την προσφορά εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε παιδιά με περιορισμένα οικονομικά μέσα. «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα αριστούχα παιδιά για να φοιτήσουν σε αυτό το εξαιρετικό σχολείο» είπε η κ. Κατσάρκα ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου, το κοινό, τους χορηγούς που συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

«Η εκπαίδευση είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά» είπε από σκηνής η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προτού ξεκινήσει το υπέροχο μοναδικό πρόγραμμα που ετοίμασε μαζί με τους πέντε διακεκριμένους μουσικούς της με τις θαυμάσιες ενορχηστρώσεις του  Θωμά Κοντογεώργη.

Μπροστά στο ιστορικό Macedonia Hall, που είχε μετατραπεί σε μία εντυπωσιακή μουσική σκηνή, η ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες της επιτυχίες και κορυφαίες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη φωνή της ταξίδεψε, συγκίνησε και ξεσήκωσε το κοινό που την αποθέωσε. Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, μετέδωσαν το πάθος και τη δύναμη της μουσικής που ενώνει και γίνεται «όχημα» κοινωνικής προσφοράς.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνόδευσαν οι: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογιώργος (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Tάκης Βασιλείου (drums/κρουστά), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο). Η ηχοληψία ήταν του Ζαχαρία Σταμούλου και του Στέφανου Χατζόπουλου, και οι φωτισμοί του Δημήτρη Λάιου.

Οργάνωση παραγωγής: Τώνια Δραγούνη Ζαμβακέλλη

Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων περιλάμβανε επίσης DJ Set με τη DJ Georgia P, μπουφέ και επιλεγμένα γαλλικά κρασιά από το My Cava by Depot Des Vins. Το open bar που λειτούργησε είχε την επιμέλεια του Le Cercle de Salonique και η προσφορά των ποτών ήταν  από την Bacardi Greece. Οι ξηροί καρποί ήταν προσφορά του Exereton, και το δροσιστικό παγωτό προσφορά από το “Παραδοσιακό”.

·         Ο ΣΦΚΑ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την συμπαράσταση και υποστήριξή τους:
Πλατινένιους Χορηγούς Volvo ΠαπαδόπουλοςNovalis VitaElvial
Χρυσούς Χορηγούς Stamatis Sapountzis Plastic Surgeon
Αργυρούς Χορηγούς ΖΑΝΑΕΦυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία ΕνέργειαςImmergasElpedisonMEXIL
Χορηγούς Φιλοξενίας On ResidenceGrand Hotel Palace
Χορηγό Αερομεταφορών Aegean Airlines

Χορηγό Επικοινωνίας Glow
Υποστηρικτές Bombay SapphireMyCavaΑ. Α. ΔάνουReprotimeExeretonΠαραδοσιακόmfree Φυτικά ΕντομοαπωθητικάΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις
Φωτογραφική κάλυψη: Δημήτρης ΑνδρίτσοςPhotography Studio Iosifina

Ιατρική Υποστήριξη: Κλινική “Άγιος Λουκάς”

Ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο. Στόχος του είναι να στηρίζει το Κολλέγιο Ανατόλια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το Κολλέγιο Ανατόλια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ