Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Σμυρλή

Ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων αλλά και συνολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννη Σμυρλή.

Τη συνάντηση απασχόλησαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό του ΥΠΕΞ για τη λειτουργία γραφείων εξωστρέφειας σε επίπεδο περιφερειών, που θα υποστηρίζουν την εξαγωγική δραστηριότητα και θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Από μέρους του Δημάρχου έγινε αναφορά στη μεγάλη δυναμική της Θεσσαλονίκης, στα πλεονεκτήματα που δημιουργεί στην τουριστική προβολή η παγκόσμια διάκριση την οποία πέτυχε η πόλη με την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της Unesco στον τομέα της Γαστρονομίας αλλά και στις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών και εξαγωγής τεχνογνωσίας στο πλαίσιο λειτουργίας του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ