Μεσογειακοί Αγώνες: Δύο χρυσά και 11 μετάλλια στο σύνολο την Κυριακή 3 Ιουλίου #TeamHellas #JMOran2022 #mediterraneanGames @AVazaios #swimming #Oran2022 #waterpolo

#TeamHellas #JMOran2022 #mediterraneanGames @AVazaios

Τα περισσότερα μετάλλια από την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων του Οράν κατέκτησε μέσα σε μία μέρα η Ελλάδα, καθώς ο απολογισμός είναι δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα.  H Τeam Hellas βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα με 26 μετάλλια εκ των οποίων τα εννέα είναι χρυσά.

H ελληνική κολύμβηση ολοκλήρωσε μία εκπληκτική ημέρα στο Οράν της Αλγερίας με πέντε μετάλλια στους Μεσογειακούς, δύο χρυσά και τρία ασημένια.

Τα χρυσά ήρθαν από τον Ανδρέα Βαζαίο στα 200μ. μικτή, ο οποίος είχε τον ίδιο χρόνο 1:58.83 με τον Αλγερινό Σιούντ και από τον Δημήτρη Μάρκο στα 400μ. ελεύθερο με επίδοση 3:48.72. Ο ίδιος ολοκλήρωσε μία απίστευτη βραδιά, πέφτοντας λίγο αργότερα στα 1500μ. όπου πήρε το ασημένιο με  15:11.47 και ακολούθησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο με την ομάδα στα 4Χ100 ελεύθερο που την αποτελούσαν οι Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος και Στέργιος Μπίλας, με χρόνο 3:16.64.

Το τρίτο ασημένιο για την Ελλάδα ανήκει στην Αννα Ντουντουνάκη – το δεύτερο στους Μεσογειακούς μετά το χρυσό – που ήρθε δεύτερη   στα 50μ. ύπτιο με 28.68.

Δύο μετάλλια για τον ελληνικό στίβο με το ασημένιο της Τατιάνας Γκούσιν στο άλμα εις ύψος με 1.90, ενώ το χάλκινο πήρε στα 100μ. εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 13.23

Τέλος το χάλκινο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, στην κατηγορίας – 68 κιλών στο τάεκβοντο χάνοντας στον ημιτελικό από τον Ισπανό Πέρεθ Πόλο με 16-3.

βίντεο

Χρυσό μετάλλιο ο Δημήτρης Μάρκος στα 400 μέτρα ελεύθερο 

Η απονομή του χρυσού στον Δημήτρη Μάρκο και ο Εθνικός Ύμνος 

Ο Δημήτρης Μάρκος μιλά για το χρυσό και τα δύο ασημένια μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες

Tο χρυσό μετάλλιο του Ανδρέα Βαζαίου στα 200 μικτή ατομική

O Εθνικός Ύμνος και για τον Ανδρέα Βαζαίο και τη νίκη του στα 200μ. μικτή 

Δεύτερο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες για την Άννα Ντουντουνάκη

Ο τερματισμός στη 2η θέση της Ομάδας 4×100 ελεύθερο

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ