Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ξανά για την Αννα Κορακάκη #korakaki #4f #teamhellas #shooting #Mediterraneangames #oran2022

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη πρόσθεσε στη συλλογή της και δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Μεοσγειακούς Αγώνες, καθώς μετά την Ταραγόνα το 2018 ανέβηκε και πάλι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Οράν της Αλγερίας, με την απονομή του χρυσού να την κάνει ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ενωσης Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Η Αννα Κορακάκη ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έφτασε ως τον τελικό των 10 μέτρων στο αεροβόλο πιστόλι , με αντίπαλο την Γαλλίδα Καμίγ Γεντρεζέφσκι και τη νίκησε 17-13, μετά από πολλές διακυμάνσεις του σκορ.

Ο αγώνας ήταν επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων και είναι χαρακτηριστικό ότι τρίτη βγήκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία.

Η Κορακάκη είχε δείξει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της, καθώς στον προκριματικό αναδείχθηκε πρώτη με 588, επίδοση που αν γινόταν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής, σύμφωνα με τους κανονισμούς θα ήταν παγκόσμιο ρεκόρ.

βίντεο:

Το τέλος του αγώνα στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

H χαρά της Αννας Κορακάκη για το χρυσό

Ο Εθνικός Υμνος για την Αννα Κορακάκη

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ