Eνα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στην 4η ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων

Eνα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στην 4η ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων

Αλλα τρία μετάλλια πρόσθεσε η Ελλάδα στη συγκομιδή της στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν φτάνοντας συνολικά τα επτά μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία των 53 κιλών στην ελευθέρα πάλη η Μαρία Πρεβολαράκη που μετά από δύο εύκολες νίκες, επικράτησε στον τελικό της Τουρκάλας Γετγκίλ και πρόσθεσε στην μεγάλη συλλογή της, το μετάλλιο που της έλειπε στους δύο προηγούμενους Μεσογειακούς που είχε συμμετάσχει. Την απονομή στην Μαρία Πρεβολαράκη έκανε ο Αρχηγός Αποστολής στο Οράν Νίκος Ξυλούρης.

Τα δύο ασημένια ήρθαν από την σκοποβολή και συγκεκριμένα από το σκιτ με την Εμμα Κατζουράκη και τον Μάκη Μίτα. Ο Μίτας έχασε στον τελικό από τον Κύπριο ΝΙκολαϊδη, ΄σε ένα αγώνισμα που ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης ήταν τέταρτος, ενώ η Κατζουράκη γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Ιταλιδα Μπαρτολομέι. Ηταν το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση για την 21χρονη αθλήτρια.

Η νίκη της Μαρίας Πρεβολαράκη στον τελικό των 53 κιλών της ελευθέρας πάλης στους Μεσογειακούς

Ο εθνικός ύμνος για την Μαρία Πρεβολαράκη

Οι δηλώσεις της Μαρίας Πρεβολαράκη

Oι βολές των Μάκη Μίτα και Μπαμπη Χαλκιαδάκη στον τελικό

Ο Μάκης Μίτας για το ασημένιο στη σκοποβολή

O αγώνας της Εμμας Κατζουράκη

Οι δηλώσεις της Εμμα Κατζουράκη για το ασημένιο

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ