ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παρελθόν οι πλημμύρες και οι λακκούβες στους δρόμους

Αντιπλημμυρικά, αγωγοί φυσικού αερίου, δίκτυο οπτικών ινών, ασφαλτόστρωση ! Οργανωμένα και μεθοδικά η Δημοτική Αρχή της Γλυφάδας έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την Τερψιθέα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που εκκρεμούσε επί δεκαετίες και αναπτύσσοντας όλες τις υποδομές για μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική.

Οι… “συνήθεις ύποπτοι” δρόμοι δεν θα πλημμυρίζουν πια. Το όραμα έγινε πράξη. Η Τερψιθέα περνάει στη νέα εποχή απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος. «Η Αιγύπτου και η Αρχιπελάγους ήταν δύο δρόμοι “ταλαιπωρημένοι”. Με “ποτάμια” που σχηματίζονταν μετά από μια έντονη νεροποντή, με κακό οδόστρωμα, με πολλά προβλήματα γενικά. Όλα αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν, χάρη σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, που αλλάζει την εικόνα όλης της γειτονιάς και το κομμάτι αυτό της Τερψιθέας αποκτά τη σύγχρονη λειτουργία και όψη που του αξίζει. Οργανωμένα, μεθοδικά, μελετημένα: Έτσι προσπαθούμε να υλοποιούμε όλα τα έργα στην πόλη μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Προσέξτε γιατί επιμένω σε αυτό: Πρώτα τρέξαμε τα αντιπλημμυρικά – που ήταν ζητούμενο δεκαετιών – στις οδούς Αρχιπελάγους και Αιγύπτου και σε κάθετες οδούς, έπειτα μπήκαν οι αγωγοί του φυσικού αερίου, κατόπιν το δίκτυο οπτικών ινών και μετά από όλες αυτές τις εργασίες προχωρήσαμε στην ασφαλτόστρωση. Εκκρεμεί μόνο η σύνδεση των φρεατίων στην Αρχιπελάγους, αλλά και ένας ακόμα αγωγός στην Αγίου Νεκταρίου από το Νέο Κοιμητήριο μέχρι την Αρχιπελάγους, για να “μαζεύονται” τα νερά και πιο ψηλά. Οι ασφαλτοστρώσεις συνεχίζονται και σε άλλους δρόμους στην Τερψιθέα και σε άλλες περιοχές της πόλης μας, αφού έχουν προηγηθεί άλλες εργασίες και παρεμβάσεις, ώστε να αποφεύγουμε όσο μπορούμε μπαλώματα και επιδιορθώσεις. 

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ