H Τελετή υποδοχής της Ελληνικής Αποστολής στο Μεσογειακό Χωριό-Tραυματισμοί και αποχώρηση από τους Μεσογειακούς για Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη

H Τελετή υποδοχής της Ελληνικής Αποστολής στο Μεσογειακό Χωριό

Έγινε σήμερα Tρίτη 28 Ιουνίου στο Μεσογειακό Χωριό η τελετή υποδοχής της Ελληνικής Αποστολής η οποία βρίσκεται στο Οράν της Αλγερίας για τους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες.

Μετά την έπαρση της Ελληνικής σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, ο Αρχηγός Αποστολής Νίκος Ξυλούρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του Χωριού για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης του πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο. Ο Δήμαρχος με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές.

Η Ελλάδα έως τώρα έχει συγκεντρώσει τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά στο Καράτε και δύο χάλκινα στη Πάλη και την Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Ο Αρχηγός Αποστολής Νίκος Ξυλούρης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με τα έως τώρα αποτελέσματα και αναμένει με σιγουριά ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τους Έλληνες αθλητές.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ