Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στο Μέγαρο Μαξίμου

  • Ενημέρωση από την Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων υποδομών, των αναπτυξιακών δράσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων, του τουρισμού, των επενδύσεων και της εξωστρέφειας σε πολλούς τομείς.
  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά το επόμενο διάστημα

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την πορεία των έργων υποδομών σε όλους τους τομείς των αναπτυξιακών δράσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων, του τουρισμού, των επενδύσεων και της εξωστρέφειας που υπηρετεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τις μελέτες που εκπονεί η Περιφέρεια για έργα που θα αλλάξουν το πρόσωπο και τις προοπτικές των νησιών.

Παράλληλα, η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε με έμφαση στα ζητήματα της τραγικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών, στα διαρθρωτικά προβλήματα της νησιωτικότητας και ζήτησε παρεμβάσεις και λύσεις από την Κυβέρνηση στα ζωτικά αυτά θέματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στην Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου την αισιοδοξία του για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών προσλήψεων όπως και την πεποίθηση ότι με τις καλύτερες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, τους αυξημένους πόρους από το ΕΣΠΑ για τις Περιφέρειες και τις νέες δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης θα μπορέσει να ολοκληρώσει τα έργα και να συνεχίσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα στην επόμενη θητεία της, ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Δήλωσε επίσης ο Πρωθυπουργός ότι στο πρόγραμμά του για το επόμενο διάστημα είναι η επίσκεψή του στην Κεφαλονιά.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ