Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο καράτε των Μεσογειακών Αγώνων. Η Κέλλυ Κυδωνάκη νίκησε με 2-1 την Μαυροβούνια Γιοβάνοβιτς και πήρε το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια Κέλλυ #Teamhellas #mediterraneangames #gold #karate #MediterraneanGames -Ο τελικός και το χρυσό μετάλλιο για την Κέλλυ Κυδωνάκη στο Καράτε των Μεσογειακών Αγώνων-Ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται για δεύτερη φορά στους Μεσογειακούς του Οράν, αυτή τη φορά για την Κέλλυ Κυδωνάκη-πρώτες δηλώσεις για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Eνα χρυσό και δύο χάλκινα στη δεύτερη ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων

του Οράν

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συγκομιδή της Ελλάδας στην δεύτερη ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων του Οράν, με την κατάκτηση ενός χρυσού και δύο χάλκινων μεταλλίων.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν ανέβηκε η Κέλλυ Κυδωνάκη!  Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας καθώς με δύο νίκες έφτασε στον τελικό όπου αντιμετώπισε την Μαυροβούνια Γιοβάνοβιτς την οποία κέρδισε με 2-1, στα +68 κιλά του καράτε.

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση, μετά το χρυσό του Διονύση Ξένου, επίσης στο καράτε.

Ακολούθησε το χάλκινο μετάλλιο από την εθνική ομάδα των ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση που νίκησε στον «μικρό» τελικό του ομαδικού 3-1 την Ισπανία. Οι Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, έβγαλαν μόνοι τους το αγώνισμα από την αρχή ως το τέλος και στη δεύτερη μέρα του Μεσογειακού τουρνουά νίκησαν 3-2 το 2ο φαβορί του αγωνίσματος, την Αίγυπτο. Στα ημιτελικά έχασαν από την Πορτογαλία με 3-1, αλλά στον μικρό τελικό έδειξαν το πάθος και την ψυχή που χρειάζονταν για να ανέβουν στο βάθρο. 

Το άλλο χάλκινο πήρε ο Γιώργος Πρεβολαράκης στην πάλη, στην κατηγορία των 77 κιλών. Μετά από ένα φοβερό αγώνα, ο Πρεβολαράκης έμεινε στο 3-3 με τον Αιγύπτιο Αμπουελάτα, αλλά έχοντας πετύχει τον καθοριστικό τελευταίο πόντο, ανέβηκε στην τρίτη θέση και το βάθρο των νικητών.

Επίσης τα εξής video

Ο τελικός και το χρυσό μετάλλιο για την Κέλλυ Κυδωνάκη

Ο Εθνικός Υμνος για την Κέλλυ Κυδωνάκη

Οι δηλώσεις της Κυδωνάκη για το χρυσό μετάλλιο

Ο τελευταίος πόντος του Γιάννη Σγουρόπουλου στην επιτραπέζια αντισφαιριση

Γιάννης Σγουρόπουλος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος για το χάλκινο στο ομαδικό

Το τέλος του αγώνα του Γιώργου Πρεβολαράκη στην πάλη που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Γιώργο Πρεβολαράκη

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ