ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΟΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ

Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) και το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων, σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για τα πανεπιστήμια, είχε στο γραφείο του στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης στις εν λόγω συναντήσεις υπογράμμισε τη σημασία του δημόσιου Πανεπιστημίου ως πυλώνα ανοδικής κοινωνικής κινητικότητας και αφού άκουσε τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας κάλεσε το Υπουργείο Παιδείας να μην προβαίνει σε μονομερείς ενέργειες που πολλαπλασιάζουν τα προβλήματα αντί να τα επιλύουν, προκρίνοντας  τον ώριμο διάλογο για τις όποιες αλλαγές χρειάζονται.

Στις συναντήσεις πλαισίωσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης, και η βουλευτής και υπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους Πρυτάνεις και την ΠΟΣΔΕΠ για τη γόνιμη συζήτηση που είχαμε και την ανταλλαγή απόψεων. Για εμάς το δημόσιο πανεπιστήμιο είναι ένας ισχυρός πυλώνας ανοδικής κοινωνικής κινητικότητας. Οι όποιες αλλαγές χρειάζονται και σε διοικητικό επίπεδο πρέπει να είναι προϊόν ενός ώριμου δημόσιου διαλόγου και όχι μονομερών ενεργειών από το Υπουργείο Παιδείας, που αντί να επιλύουν χρόνια προβλήματα, τα πολλαπλασιάζουν.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ