Αναχωρεί για το Οράν και τους Μεσογειακούς Αγώνες η ελληνική ομάδα

Για το Οράν της Αλγερίας θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 17.30, με πτήση τσάρτερ της Aegean, το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στην 19η έκδοση των Μεσογειακών Αγώνων.

Η #TeamHellas αποτελείται από  177 αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος σε 21 αθλήματα, στους αγώνες που θα διαρκέσουν από τις 25 Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου.

Μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος της ΕΟΕ Νίκος Ξυλούρης και Υπαρχηγός η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ