«Come Together» – Το likewoman.gr & το Estetica Hellas ενώνουν 40 φωτεινές γυναίκες

Ένα χρόνο πριν τρείς γυναίκες οραματίζονται και καλούν μία ιδέα .

Για πυξίδα βαστούν στην καρδιά τους την ενσυναίσθηση και την τέχνη. Μία κοινή αποστολή  τις ενώνει και τις ωθεί  σε έναν βασικό  προορισμό με λάβαρο μόνο μια  λέξη «ΑΓΑΠΗ».
Όνειρό τους αυτή η ιδέα να ανθίσει μέσα από γυναίκες διαφορετικές , αυτόφωτες και να ταξιδέψει παντού.
Η Θάνια Ιορδανίδου, η Τάνια Νικολοπούλου και η Τζένη Οικονόμου, το 2021 εμπνέονται μέσα από την συλλογή Love-Amore της καταξιωμένης σχεδιάστριας κοσμημάτων και μαζί με το likewoman.gr κάνουν το “πρώτο τους μικρό ταξίδι” με σταθμό ένα υπέροχο ξενοδοχείο κάτω από τον Λυκαβηττό.

Το ταξίδι  τους στέφεται με επιτυχία.

Σαν ανήσυχες φύσεις  που είναι, ένα χρόνο μετά ανοίγουν και πάλι τα φτερά  τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν το επόμενο ταξίδι τους με νέο προορισμό.

Έμπνευσή τους το «Come Together». Αυτή τη φορά δίπλα τους συμπαραστέκονται 40 φωτεινές και αξιόλογες  γυναίκες.

Κάθε μια μοναδική σε αυτό που πρεσβεύει και σηματοδοτεί από το πιο απλό και μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όλες όμως έχουν τον ίδιο στόχο: την Αγάπη και την Ένωση.

Moto τους «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Αδύνατο…Δυνατό».https://www.instagram.com/tv/CeVaHk6oxzB/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Fwww.likewoman.gr&rp=%2Fcome-together-to-likewoman-gr-amp-to-estetica-hellas-enonoyn-40-foteines-gynaikes%2F%3Ffbclid%3DIwAR0QvNPMGnKYLMwpWrTGwz5ZUg6Ftu4CyXzPd28s64JWMZAZGoxHe1sdn4M#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2018.4000000059605%2C%22ls%22%3A1366.1000000238419%2C%22le%22%3A1947.1000000238419%7D

Την προηγούμενη Δευτέρα, το likewoman.gr και η Θάνια Ιορδανίδου παρέα ετούτη τη φορά με το Estetica Hellas και την Φρύνη Λάτου έρχονται να μοιράσουν το μήνυμα του «Μαζί» και να ενώσουν μοναδικές αλλά και διαφορετικές γυναίκες.

Γιατί το «Come Together» ήρθε για να ενώσει. Το κοινό χαρακτηριστικό που όλες έχουν είναι η αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, για τα ζώα, για τη φύση, αλλά πάνω από όλα για την ίδια τη ζωή.

Ο φιλόξενος χώρος του Γκόλφ στη Γλυφάδα υποδέχτηκε όλη αυτή την ιδιαίτερη αύρα των γυναικών αλλά και των συντελεστών της φωτογράφισης. Από το welcoming με τα υπέροχα εδέσματα του μπουφέ παρέα με τον αγαπημένο μας καφέ #starbuckschilledclassics, μέχρι τον χώρο ομορφιάς που είχε στηθεί ειδικά για την φωτογράφιση.

likewomangr cometogether 16

Οι επιδέξιοι και ταλαντούχοι άνθρωποι της Aveda με τα hair styling προϊόντα τους, που όλες αγαπάμε τόσο πολύ, ήταν εκεί και περιποιήθηκαν ευσυνείδητα όλες τις γυναίκες.

likewomangr cometogether 17 2

Τα κορίτσια του Freddy Makeup Stage, με το χαμόγελο τους, με την τέχνη του μακιγιάζ και με τα προϊόντα της Catrice Cosmetics από την καλοκαιρινή της συλλογή, έδωσαν στα πρόσωπα όλων των γυναικών μια γεύση από καλοκαίρι.

likewomangr cometogether 18
Η Θάνια Ιορδανίδου φώτισε όλες τις γυναίκες με τα χρωματιστά κοσμήματά της και τις ένωσε με την συλλογή της «Come Together» αλλά και με την αγάπη, τη στοργή και την αφοσίωσή της.

likewomangr cometogether 20 1

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Επταλφάβητα Μυστικά» εκδόσεις Αγγελάκη, από την συγγραφέα Αργυρένια Πελεκάνου δόθηκε υπογεγραμμένο σε όσους έλαβαν μέρος σαν δώρο εκτίμησης και συμπαράστασης στην Ένωση της Αγάπης.
Ακούραστα πάντα δίπλα σε κάθε concept του likewoman.gr o σύλλογος Greek Guide Dogs,  διότι φωτογράφιση χωρίς τους αγαπημένους μας φίλους δεν γίνεται. Η Θάνια Ιορδανίδου έχει δημιουργήσει μια special συλλογή για τους μικρούς μας φίλους που μέρος των εσόδων της πηγαίνει στον συγκεκριμένο σύλλογο.
Η εξωτερική διακόσμηση έγινε από την interior designer και εικαστικό Νικολέτα Ψάλτη, που έδωσε ένα ανάλαφρο, χαρούμενο ύφος ξενοιασιάς και απελευθέρωσης .

Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η ομορφιά του είναι να μοιράζεσαι τις εμπειρίες του παρέα με όμορφους  και εκλεκτούς ανθρώπους.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται ο “επόμενος  προορισμός”.

Να είσαστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε, να ακολουθήσετε και να παραμείνετε ενωμένοι στο δικό μας «Μαζί» .

Οι εκλεκτές κυρίες που ενώθηκαν μαζί μας και φφωτογραφήθηκαν από τον αγαπημένο μας Κωνσταντίνο Γιαννάκη ήταν οι: Αθηνά Δεμέντες, Αθηνά Τρανούλη, Άννα Βλάχου, Άννα Κοντολέων, Άννα Μπέλια, Αντριάνα Δέδε, Αργυρένια Πελεκάνου, Γιώτα Ροζάνα, Γκρέυς Αντωνίου, Δήμητρα Κορομπίλη, Έλενα Βρεττού, Έλενα Παληού, Ελένη Αντωνιάδου, Εριάννα Κρόκου, Εύη Μίλη, Ευφροσύνη Πολυζώη, Θάλεια Ματίκα, Θάνια Ιορδανίδου, Ιωάννα Λαγουμίδου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Κατερίνα Κοκκινάκη, Κατερίνα Μαντά, Κέλλυ Λουφάκη, Κλαίρη Βενούκα, Λίλα Κουφοπούλου, Μαρία Τσουκαλά, Ναταλία Ρίζου, Νικολέτα Ψάλτη, Όλγα Καραβερβέρη, Πόπη Στεφανή, Ρούλα Καρπουζλή, Σάντρα Βουτσά, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Σοφία Μπαναγή, Τάνια Νικολοπούλου, Τζένη Οικονόμου, Τζουλιάνα Μπούση, Τίνα Αλαμάνου, Φρύνη Λάτου και Χριστίνα Μαλλάκη.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας!

likewomangr cometogether 1

Tζένη Οικόνομου-Εύη Μίλη-Γκρέυς Αντωνίου

likewomangr cometogether 2

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου-Τάνια Νικολοπούλου-Θάλεια Ματίκα

likewomangr cometogether 3

Ναταλί Ρίζου-Φρύνη Λάτου-Τίνα Αλαμάνου

likewomangr cometogether 4

Νικολέτα Ψάλτη-Θάνια Ιορδανίδου-Ρούλα Καρπουζλή

likewomangr cometogether 7

Άννα Κοντολέων-Αθηνά Δεμέντα-Αργυρένια Πελεκάνου

likewomangr cometogether 5

Ελένη Αντωνιάδου-Κατερίνα Κοκκινάκη-Ιωάννα Λυμπεροπούλου

likewomangr cometogether 6

Σοφία Μπαναγή-Σάντρα Βουτσά-Άννα Μπέλια

likewomangr cometogether 8

Ιωάννα Λαγουμίδου-Όλγα Καραβερβέρη-Αθηνά Τρανούλη

likewomangr cometogether 25 2

Αντριάνα Δέδε-Δήμητρα Κορομπίλη-Πόπη Στεφανή

likewomangr cometogether 10

Χριστίνα Μαλάκη-Ευφροσύνη Πολυζώη-Κατερίνα Μαντά

likewomangr cometogether 11

Μαρία Τσουκαλά-Γιώτα Ροζάνα-Έλενα Παληού

likewomangr cometogether 12

Εριάννα Κρόκου-Άννα Βλάχου-Κέλλυ Λουφάκη

likewomangr cometogether 13

Τζουλιάνα Μπούση-Λίλα Κουφοπούλου-Έλενα Βρετού

likewomangr cometogether 21 1
likewomangr cometogether 22 1
likewomangr cometogether 23 1
likewomangr cometogether 24 1
likewomangr cometogether 25 1
likewomangr cometogether 26 1

Credits:

Production: Likewoman.gr & Estetica Hellas

Hostesses: Tania NikolopoulouJenny Oikonomou & Frini Latou

Production managerNatalie Rizou

Photographer: Konstantinos Giannakis

Backstage videosElena Paliou

Jewelry: Thania Iordanidou Jewelry

Decoration: Nikoleta Psalti Creations

Hair: Aveda Greece

Makeup: Freddy Makeup Stage

Makeup productsCatrice Cosmetics

Drinks: #StarbucksChilledClassics

Location: Golf Prive Glyfada

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ