ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΚΟΙΝΟ

Με στραμμένο το βλέμμα και σε νέες τουριστικές αγορές, σε συνέχεια της συνάντησης του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Νικολάου Λειβαδάρα την περασμένη εβδομάδα με την Γενική Πρόξενο της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα Sue Parkes και την Σύμβουλο του Προξενείου της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα Έλενα Ταμπάκη, πραγματοποιήθηκε χτες εκτενής παρουσίαση του νησιού μας από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά στην Αυστραλή δημοσιογράφο κα Sandra Papas .

Την δημοσιογράφο υποδέχτηκε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στην συνέχεια περιηγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα του τόπου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Πρεσβεία της Αυστραλίας για την ευκαιρία που μας έδωσε να γνωρίσουμε τη Σύρο στο Αυστραλιανό κοινό και τις επιχειρήσεις, ξενώναPafsilipon Suites, μεσιτικό γραφείο Pinhouse και Hermoupolis Heritage για την συμβολή τους στη προβολή του νησιού μας.

Γραφείο Τουρισμού

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook